Inschrijven bij Almelo FC kan als team of individueel.

Inschrijven als team

Inschrijven als team kan aan het einde van elk lopend seizoen. Een team moet bestaan uit minimaal 7 spelers en 1 keeper en vóór 1 mei aangemeld zijn bij het bestuur van Almelo FC via info@almelofc.nl. Als team wordt je vervolgens uitgenodigd door het bestuur en wordt er naar bepaalde wensen als speeltijdstip, speeldag en niveau (welke klasse) gekeken. Tevens worden het huisreglement en het sponsorbeleid besproken. Inschrijfformulieren kunnen gedownload worden van de website en dienen voor 1 juli ingevuld in het bezit te zijn van de wedstrijdsecretaris. Mocht een speler uit het team in de afgelopen 3 jaar in zaalcompetitieverband uit zijn gekomen voor een andere vereniging, dan is ook een overschrijfformulier nodig. Informatie hierover ontvang je dan van de wedstrijdsecretaris.

Individuele inschrijving

Inschrijven als individu kan het gehele lopende seizoen via info@almelofc.nl. Het bestuur zal dan met je in gesprek gaan en kijken naar wensen als speeltijdstip, speeldag en niveau (welke klasse). Afhankelijk daarvan en de ‘ruimte’ bij bestaande teams wordt je geplaatst in een reeds bestaand team. Het inschrijfformulier is te downloaden van de website en dient dan z.s.m. ingevuld ingeleverd te worden bij de wedstrijdsecretaris. Mocht je in de afgelopen 3 jaar in zaalcompetitieverband uit zijn gekomen voor een andere vereniging, dan is ook een overschrijfformulier nodig. Informatie hierover ontvang je dan van de wedstrijdsecretaris.

Download het inschrijfformulier hier

Over Almelo FC

Almelo Futsal Combinatie (afgekort Almelo FC), is een jonge en ambititeuze zaalvoetbalvereniging, opgericht op 12 december 2012.

Almelo FC streeft naar topzaalvoetbal in Almelo en speelt met haar eerste selectie momenteel in de Topklasse.

Laatste nieuws

Matchday.

Correspondentie

Coendersborg 24
7608 GM Almelo

E-mail algemeen:
info@almelofc.nl

Social Media:

IISPA | Thuishaven Almelo FC