Missie

Met het oprichten van Almelo F.C. zullen wij een organisatie zijn welke zaalvoetballend Almelo verenigt. Zaalvoetbal in Almelo zal niet meer hetzelfde zijn en zal binnen Almelo F.C. op een sportieve, moderne en frisse wijze georganiseerd en gefaciliteerd worden, waarbij respect, kwaliteit en saamhorigheid de belangrijkste ingrediënten zijn waarmee het zaalvoetbal binnen onze stad naar een hoger niveau getild zal worden.

Visie

Als bestuur van Almelo F.C. streven we naar een vereniging die open, transparant en laagdrempelig is. Een vereniging met een sociaal en maatschappelijk karakter die een belangrijke positie binnen het verenigingsleven van Almelo inneemt. Elk individu telt binnen onze vereniging. Leden zullen de vereniging positief en met trots vertegenwoordigen, waarbij zij de waarden en normen van de vereniging kennen en als zodanig zullen uitdragen.

Binnen Almelo F.C. zal de nadruk liggen op prestatief alswel recreatief zaalvoetbal. Binnen het recreatief georiënteerde zaalvoetbal zijn gezelligheid, lichaamsbeweging, ontspanning en plezier de belangrijkste kernwaarden. De prestatiegerichte teams zullen mede door het volgen van een uitgestippeld technisch beleid geleidelijk doorgroeien naar een hoog niveau.

Hoofddoelstelling

De belangrijkste doelstelling van Almelo F.C. is zoals in de visie en missie al wordt omschreven, het vormen van een vereniging, transparant en laagdrempelig, met een sociaal karakter waarbinnen zaalvoetballend Almelo samenkomt. Een vereniging in, van en voor Almelo!

Over Almelo FC

Almelo Futsal Combinatie (afgekort Almelo FC), is een jonge en ambititeuze zaalvoetbalvereniging, opgericht op 12 december 2012.

Almelo FC streeft naar topzaalvoetbal in Almelo en speelt met haar eerste selectie momenteel in de Topklasse.

Laatste nieuws

Matchday.

Correspondentie

Coendersborg 24
7608 GM Almelo

E-mail algemeen:
info@almelofc.nl

Social Media:

IISPA | Thuishaven Almelo FC